Follow:

P365 : weeks 29
Djess heeft last van de prikken. Op zaterdag middag begon hij te zeurderig…euuuh…eueuuuh…! Vanmorgen vroeg hij wakker en begon te sporten en makten wij ook wakker. Om acht nam ik naar de woonkamer en leg hij in de box en ik zat myn laptop aan maar ik kon niks verder want Djess begon weer te zeuren. Ik pakte hem legde op myn schoot …en sliep hij wel. He…he…!
Maar….helaas maar fftjes!
In de middag begon hij te huilen. Djess wachte op ons om hem te optillen maar dat deden wij niet. Wij hebben eigenlijk ongerust gelunch want Djess huilde zoooooooooooooooooo hard. We konden niet tegen en wilde gelijk hem pakken, maar wij moesten sterk zijn dus….een paar minutjes later vielt hij in slaap op zijn rug. Maaaaaaaaar…maar dan weer fftjes. Deze keer pakte ik hem en bv gaf. Djess had dorst.
Dan kwamen opa & oma langs…en Djess sliept wel maar toen oma`s stem hoorde, werd Djess gelijk wakker. Dan een paar minuten later kwam tante Jeannet langs…watermeloen brengen. Dank je wel!
Vanavond werd Djess laaaaang wakker. Na gedoucht bleeft Djess wakker, meestal na gemasseerd en bv :baby: vielt hij in slaap.

Share
Previous Post Next Post

You may also like