Follow:

Parfum : The Master Perfumer – N°21 Happy Tangerine

2020-TMPno21-4a The Master Perfumer (TMP) van Kruidvat komt er met een nieuwe perfum eau de toilet voor dames “The Master Perfumer – N°21 Happy Tangerine”. Is deze perfumer aanraders of niet dan lees je verder in deze blogpost. Lees je gezellig mee

2020-TMPno21-4aaa De perfume zit in eenvoudig doosje in crème en koraalkleurig met twee gouden randjes. Het ziet er chique en girly uit door gouden accenten. Zoals andere Kruidvat The Master Perfumer is deze flacon ook transparant. Ook hierop de logo met de koraal en gouden accenten op het flacon en de vloeistof terug te zien. 2020-TMPno21-4aa Geurnoten:
Topnoot: mandarijn
Hartnoten: roos en jasmijn
Basisnoten: cederhout, patchouli en muskus

2020-TMPno21-4aaaa Op mijn huid ruikt ik naar licht en frisse mandarijn geur. Na een paar minuten verdwijnt die al snel en maakt het voor een friszoete, warme geur. Ik vind het persoonlijk een hele lekkere geur die ik overdag zeker kan dragen. Wel merk ik dat de geur gedurende de dag om het opnieuw op te sprayen omdat hij niet heel lang blijft hangen op mijn huid. Maar voor de deze prijsklasse vind ik dat niet zo erg. Deze luchtig, licht, friszoete en warme geur is een zeker aanraders voor die van luchtige, frisse geur houd want de geur is niet overheersend. De The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine is al verkrijgbaar Kruidvat voor € 8,99 bij jou in de buurt of online op de webshop Kruidvat

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Daisy

  Heel mooi flesje inderdaad ? en een fijn prijsje ook?

  01 May 2020 at 11:50
 • Reply Cynthia

  De prijs is inderdaad goed te doen. Ik houd zelf van pure lavendel!
  Cynthia´s last blog post ..7x Filler Games: Snelle, Toegankelijke Spelletjes

  29 April 2020 at 19:42
 • Reply MoniqueMichelle

  Mooie prijs! Mijn vriend heeft ook een geurtje van Kruidvat, die is ook erg lekker.

  29 April 2020 at 09:51
 • Reply Jessie

  Supermooie verpakking, leuk! Ik laat parfum altijd te lang staan, omdat ik een halfleeg flesje een stom gezicht vind!?

  28 April 2020 at 16:44
 • Reply Kristofk

  Ken het helemaal niet maar voor die prijs kan je het eigenlijk niet laten liggen!
  Kristofk´s last blog post ..Zelf website aanpassen

  28 April 2020 at 14:09
 • Reply Joyce - SomedayTodayNL

  Binnenkort maar eens kijken of ik deze in de winkel kan ruiken!
  Joyce – SomedayTodayNL´s last blog post ..De leukste moederdagcadeaus 2020

  28 April 2020 at 13:49
 • Reply Jasmijn Bult

  De Master lijn van de Kruidvat is echt heel fijn! 1 van de geuren lijkt ook op een dupe van een wat duurder merk.
  Ik ben heel erg fan, deze geur kende ik nog niet, binnenkort maar even aan ruiken!
  Jasmijn Bult´s last blog post ..Kanaal trailer update & Oorlogs bezichtigingen | Weekvlog no.51

  28 April 2020 at 11:09
 • Reply Caroline

  Tangerine, dan ben ik al verkocht. En wat een mooi budgetprijsje voor een mooi vormgegeven flesje. Bedankt voor de leuke tip.

  28 April 2020 at 10:57
 • Reply nicole orriens

  Ik vind het flesje in ieder geval leuk. Ik ben heel benieuwd naar de geur.

  28 April 2020 at 10:39
 • Reply rachel

  dit is helaas geen luchtje voor mij maar ik vind ze wel leuk om kado te doen 😀
  rachel´s last blog post ..Toerist in eigen wijk

  28 April 2020 at 10:33
 • Reply Lodi

  Ik heb altijd luchtjes van het kruidvat voor overdag en wat je zegt, je moet wel in de middag even extra bij spuiten, ik vind het zo leuk om elke keer andere nummers te kopen. Deze ga ik onthouden!
  Lodi´s last blog post ..Moederdag cadeaus – kopen of knutselen voor mama en oma

  28 April 2020 at 10:28
 • Reply Felice Veenman

  ik kan helaas slecht tegen , citroen, sinasappel en mandarijn geur: het wordt op mijn huid snel zuur

  28 April 2020 at 10:22
  • Reply KoolFamily

   Inderdaad mooie prijs.
   Zelf ga ik niet snel kiezen voor zo een budget-parfum omdat ik vaak denk “je krijgt waar je voor betaalt”, maar heb al zoveel goede reviews gelezen dat ik mijn mening misschien eens moet herzien.
   KoolFamily´s last blog post ..Tips voor home-schooling

   28 April 2020 at 12:36
 • Reply Melanie Hoogvliet

  Wat een mooi flesje! Ik ben heel erg benieuwd naar dit geurtje.

  28 April 2020 at 10:12
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge