Follow:

Parfum : The Master Perfumer – N°21 Happy Tangerine

2020-TMPno21-4a The Master Perfumer (TMP) van Kruidvat komt er met een nieuwe perfum eau de toilet voor dames “The Master Perfumer – N°21 Happy Tangerine”. Is deze perfumer aanraders of niet dan lees je verder in deze blogpost. Lees je gezellig mee

2020-TMPno21-4aaa De perfume zit in eenvoudig doosje in crème en koraalkleurig met twee gouden randjes. Het ziet er chique en girly uit door gouden accenten. Zoals andere Kruidvat The Master Perfumer is deze flacon ook transparant. Ook hierop de logo met de koraal en gouden accenten op het flacon en de vloeistof terug te zien. 2020-TMPno21-4aa Geurnoten:
Topnoot: mandarijn
Hartnoten: roos en jasmijn
Basisnoten: cederhout, patchouli en muskus

2020-TMPno21-4aaaa Op mijn huid ruikt ik naar licht en frisse mandarijn geur. Na een paar minuten verdwijnt die al snel en maakt het voor een friszoete, warme geur. Ik vind het persoonlijk een hele lekkere geur die ik overdag zeker kan dragen. Wel merk ik dat de geur gedurende de dag om het opnieuw op te sprayen omdat hij niet heel lang blijft hangen op mijn huid. Maar voor de deze prijsklasse vind ik dat niet zo erg. Deze luchtig, licht, friszoete en warme geur is een zeker aanraders voor die van luchtige, frisse geur houd want de geur is niet overheersend. De The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine is al verkrijgbaar Kruidvat voor € 8,99 bij jou in de buurt of online op de webshop Kruidvat

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like