Follow:

Park Avenue Mat Lipstick 05

 photo 2015ParkAvenueLipstick_zpss9kjjgxc.jpg
Vandaag ga ik weer een MAT lisptick reviewen en deze keer van merk Park Avenue. Kennen jullie wel deze merk al want je kunt hier aantal blogpost terug lezen (just type in de search “Park Avenue”). Ik ben zelf al bekend met Park Avenue merk maar ik heb nog nooit een lipstick van dit merk geprobeerd. Dus ik ben benieuwd naar


 photo 2015ParkAvenueLipstick1aa_zpsfwxqybdr.jpg
De is simpel in zwart huls met daarop wit tekst. Van bovenkant kan je de kleur zien en de onderkant staat geen naam, wel de nummer van de lipstick “Mat 05”.

 photo 2015ParkAvenueLipstick1aaa_zpsbcc8ukcd.jpg
De huls onderkant draaien dan tevoorschijn deze prachtig MAT lipstick. De pigmentatie op mijn hand ziet er al goed uit. De matte effect is iets minder te zien. Ik ben benieuwd of ook mijn lippen zo is.

 photo 2015ParkAvenueLipstick1aaaa_zpsohv9ovf1.jpg
De lipstick glijd heel makkelijk over mijn lippen en de pigmentatie is precies dezelfde net als op mijn hand. Volgens Park Avenue heeft deze lipstick mat finish maar is het niet zo mat als de matte lipstick die ik ken. Hij heeft juist semi mat finish. Ik vind het niet erg want hij staat wel mooi en ook mooi kleurtje. De textuur is trouwens lekker romig en droogt mijn lippen niet uit.

 photo 2015ParkAvenueLipstick1aaaaa_zps7ni5q7lk.jpg
Ondank dat de lipstick niet mat finish geeft, is hij wel mooi op mijn lippen. De lipstick is geen long lasting formule, waardoor je hem moet bijwerken

Park Avenue producten zijn verkrijgbaar bij de DI in België

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like