Follow:

Perfume Nivea Eau de toilette

2023-Nivea11a

Hoi..hoi…! Hoe was jullie wekend? Mijne is gewone weekend. Niet zo bijzonder oh..wat even. Vandaag viert mij nichtje L haar verjaardag. Dus wij gaan natuurlijk even langs komen voor verjaardagstaart en verjaardagscadeau voor haar. Vandaag laat ik een perfume van het merk Nivea. Kennen jullie natuurlijk weel dit merk. Lees je verder2023-Nivea11aa Toen ik las/hoorde dat Nivea een perfume lanceerde, ben ik erg benieuwd naar maar ik heb niet direct gekocht. Ik wist het niet meer precies wanneer ik deze heb. Wel aal een tijdje en ik wilde eigenlijk snel blogpost plaatsen maar ik heb niet zo veel tijd en vooral geen zin in om te bloggen. In dit geval heb ik al een tijdje en de geur ken ik gelijk. De typische niveaugeur en ik vind het zalig om te ruiken. Ik ben erg blij en bij mij ruikt best lang hangen, bijna de hele dag. Ja..echt…onverwacht vind ik dat en bij heel erg blij mee. Ik ben wel nu benieuwd naar andere Nivea perfume, de zomer variant. Ik heb wel in de winkel geroken maar toen ben ik niet zo enthousiast over. Maar misschien omdat tester dat kan ook. Graag wil ik wel tweede kans geven naar de NIVEA Sun Eau de toilette. Ben je al bekend met deze NIVEA Edt en NIVEA Sun Edt?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge