Follow:

Het Alfabet perfum merken : H & I

2021-Alfabet-Parfum-Hi4a

Hoi..hoi..! Het is tijd voor volgende letter F en G van het alfabet perfum merken. Wil je vorige letter nog lezen, dat kan nog, hier is link A, B & C , D & E , F & G. Lees je meeH : Hermes Eau Des Merveilles 30ml Edt

2021-Alfabet-Parfum-Hi4aa H: Hermes. Voor letter H heb ik van het merk Hermes gekozen. Ten eerste had ik parfum van dit merk nog niet. Ten tweede ben ik nieuwsgierig naar en Ten derde wil ik parfum van dit merk. Leuke flacon en fijn dat hij kan staan dus het hoeft niet laten liggen maar het kan wel en fijn ook dat er dopje op.
Noten: Hout Noten , Aromatische Geurnoten , Amber , Balsem Noten , Kruidige Noten , Citrusvruchten
Het ruikt echt verrassen lekker. vrouwelijke houtgeur, warm met een frisse vleugel, echt verrassend en magische geur. Het blijft de geur goed hangen.

I: Issey Miyaki City Bloom 90ml Edt

2021-Alfabet-Parfum-Hi4aaa I: Issey Miyaki. Er zijn maar twee van merken van het letter I namelijk Issey Miyaki en Iceberg. Ik heb gekozen voor Issey Miyaki want tja ook van dit merk heb ik nog niet (wel samples/staaljes).
Noten: roze peper, bergamot en citroen, freesia, magnolia, rose en osmanthus, white cedar extract, witte muskus en ambroxan
Het is licht luchtige bloemige geur met een klein beetje houtachtige geur. Het blijft redelijke lang hangen. 2021-Alfabet-Parfum-Hi4aaaa Alle twee zijn erg lekker ruiken. Beide parfum heb ik bij voordeelshop besteld, helaas geen samples/staaltjes erbij gekregen. Op naar volgende merken met letter J & K. Deze merken heb ik al in huis en heb ik al unboxen gedaan, check hier.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like