Follow:

Photo a day 9 jan 2013 : Paper

Als je mij volgt, weten jullie al dat ik gebruik en ongebruikte postzegels verzamelen (filmpje). Ik verzamel van alle soort postzegels dus geen specifiek want ik vind ze allemaal mooi. Ik kan ze niet kiezen. En wat ik leuk vind is als ik de postzegels zelf eraf halen als die nog in de envelopje zit. Een kennis uit Den Haag liet mij weten hoe ik de geplakte postzegels eraf kan halen….met warm water en doe de postzegeld in en de postzegels vanzelf eraf daarna de natte postzegels afdrogen, niet op papier anders plakken ze weer 😉 ik doe meestal op de verwarming dan snel droog als toevallig in koud weer zoals nu ha..ha…

Verzamel je ook postzegels of andere spullen? Zo ja laat mij weten in de comment?
Untitled
Photo a day 9 jan 2013 : Paper

Share
Previous Post Next Post

You may also like