Follow:

Photo a day june 14, 2012 : Time

Yay..the sun :sun: kom eindelijk. ik mis je wel…welkom the sun 😉 Vandaag heb ik even keuken gedeelte schoongemaakt en dan samen met Djess stofzuiger. Ja…onze ventje wilt zo graag mij helpen. Geweldig zo fantastische hulp..trima kasih Djess. time to middagdutje maar Djess wilde niet en hij zei…Djess main-main mamma..neee….Djess niet bobo en toen mamma..Djess am (am is Djess wilt eten) ok..wij gaan eten. Djess pakte twee borden..voor mij en voor hemzelf, broodjes en chocolade pasta (zijn favoriet) …alles haalde Djess zelf en op tafel al klaar liggen/staan. Fantastisch toch! Gelukkig ging Djess middagdutje na lunch. Hij werd wakker toen er beneden geluidje…post geluidje. Helaas geen pakket vandaag maar Djess zei uit zijn bedje “mamma…post…pakket mamma”. Ik kwam naar hem toen en wat doe ik..cium..cium Djess…heerlijk…cintamu Djess.

Photo a day june 14, 2012 : Time

Share
Previous Post Next Post

You may also like