Follow:

Photo a day june 24, 2012 : On your mind

Eerlijk zijn er heleboel dingen in mijn hoofd zoals mijn moeder, mijn familie, Djess, Arjo, vakantie, tassen, schoenen, objectlenzen…heel veel meer om alles hier te schrijven. En er zijn leuke bedacht in mijn hoofd zoals foto`s voor vandaag en dank aan mijn lieve man om even foto`s van mij te maken. Na een paar klik geluidjes van mijn camera zag ik wel een paar leuke tussen en ik heb voor dit foto gekozen. Ja…omdat nog sale seizoen is, vlieg nog steeds in mijn hoofd deze :shop: en i love it :inluv: maar ik schaam me wel af en toe dus daarom doe mijn gezicht dicht met mijn twee handen en zie je er lag verkeerde note ha…ha… (als je goed ziet) Ik zie net pas

En what is on your mind?
Photo a day june 24, 2012 : On your mind

Share
Previous Post Next Post

You may also like