Follow:

Plonsfotografie in buble water

Op zoom tijdshriften die ik heb thuisgestuurd (Artikel), is er artikel over plonsfotografie. En toen op Eline zag ik al lang haar prachtige plonsfoto`s en niet lang geleden zag ik ook op Jorien. En toen he..ik heb ook ooit gemaakt. Ik woonde toen nog in de oude huis en met hulp van mijn little assistente. Helaas zijn de foto`s niet echt geweldig zoals op Eline en Jorien maar ik wil toch aan jullie showen.

Hier gebruik ik geen aquarium want die is erg duur. Ik gebruikte toen met voorraad box van Mepal Rosti.

Ik ben wel van plan om weer te maken. Ik heb een flesje buble gekocht.

Try itTry itTry itTry it

Oeps..te laat 😀

Try itTry it

Mijn little assistente

Ze zien er niet professioneel uit, he! Ik maakte deze foto zonder statief en met 18-55mm. Ik volg de tips maar ik ben gewoon amateur fotografie. Volgende keer beter want ik wil weer maken. Tips zijn welkom

Share
Previous Post Next Post

You may also like