Follow:

Pretty eyes! Palette

2019-Pretty-Eyes11a Een tijdje geleden ben ik bij de Action geweest en natuurlijk heb ik even bij de Beauty gedeelte rondgesnuffeld. Daar zag ik deze palette, heeft deze palette mooi pigmentaite dan zie je in dit blogpost. Kijk je mee

2019-Pretty-Eyes11aa Deze oogschaduw palette heeft mooie verpakking. Aan de achterkant vind je de kleuren en wat informatie. Wanneer je de verpakking open maakt, er lag plastic hoesje (zodat niet geswachted in de winkel), twee applicators (spons en kwastje) en er is spiegel in. Yay! 2019-Pretty-Eyes11aaa De palette heeft 9 mooie kleurig tinten. Ze zijn een beetje shimmerig en poederig. De pigmentatie is helaas niet spectaculair maar blend goed tijdens aanbrengen. 2019-Pretty-Eyes11aaaa Deze palette is erg leuk, pluspunt is er spiegel in. Ik ben dol op oogschaduw palette met spiegeltje erbij. Ondanks de pigmentatie een beetje teleurgesteld is, kan je wel met de palette looks meemaken. Ik kocht deze Oogschaduwpalette bij de action, prijs weet ik niet meer. Ik denk rond 2 euro meer.

Liefs, Dhini    Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like