Follow:

Pupa nail art mania “Bubbles”

Pupa
Pupa introduceert nieuw nail art mania collectie genaamd Bubbles. In deze kit zitten er twee flesjes : een nagellak, een flesje met daarin een bolletjes voor op je nagels en een opvangbakje. Hoe leuk en grappig is dat?!

Pupa
Pupa
Pupa
De achterkant van de doos zie je instructie : Handig!
PupaPupa
Hoewel de formula is vrij dik maar het lakt makkelijk en zonder streep achter laten. Het dekt goed een laagje. Na de tweede laagjes kan je de bolletjes direct op je nagels strooien. Daarna druk je met je vinger voorzichtig de bolletjes zodat goed blijven zitten. Daarna breng ik een top coat aan, maar zonder top coat blijft de bolletjes goed zitten. Wel een paar bolletje er af. Het bolletjes blijven een/twee dagen best goed zitten, hoewel een paar vielen wel. Super leuk en eenvoudig manier om je nagellak iets anders te versieren. Vooral voor speciaal gelegenheid ofzo.

De Pupa Nail Art Mania Bubbles kit kost van €12,95 per set met daarin twee flesjes (een basis nagellak en een flesje bubbles). Er zijn verkrijgbaar in 6 mooie kleuren. De Pupa Nail Art Mania Bubbles zijn limited edition dus op is op.

klik op pupa.nl voor de verkooppunten te vinden.

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like