Follow:

Renesse dag 5 + Videoblog

Het weer is een beetje nat vandaag. Wij bleven gewoon lekker binnen en vandaag is er iemand jarig…hiep..hiep hoera…Gefeliciteerd P! Toen droog en mijn schoonouders hier waren, gingen wij even naar het strand …en op tijd dan kunnen wij met de bus. Op het strand was heeel hard waaien. Toch hebben wij heerlijk strandwandeling gemaakt. En hei…ik op foto`s in eentje en ook saampje met Dj en met mijn schoon familieleden dankzij mijn lieve man met charmant gekleed maar het is wel lekker warm. De jas is niet van mij. Dank je wel dat mocht lenen. Trouwens binnen de jas draag ik 4 kleren aan (tanktop, lange mouw tshirt, vest en een spijkerjas…crazy he). Beter lekker warm krijg dan koud 😉 Daarna lekker saampjes geluncht en in de avond hebben wij lekker saampjes gezellig gegeten in een restaurant. Dank jullie wel P + J. Morgen gaan wij terug naar huis.
Renesse 2014

Renesse 2014Renesse 2014Renesse 2014Renesse 2014Renesse 2014Renesse 2014Renesse 2014Renesse 2014Renesse 2014Renesse 2014

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=R712mMlh9WQ&[/youtube]

Listen to Jurk! – Zou zo graag

Share
Previous Post Next Post

You may also like