Follow:

Review : Burt`s Bees “Lipbalm & Hand Salve”


De producten van Burt`s Bees zijn op basis van bijenwas. Ik heb er zelf 2 van deze merken. Een een lipbalm en een hand salve. Beide producten zitten in blikjes, nou die hand salve iest groter dan lipbalm, niet te zien he! Gelukkig kan je zien verschil welke lipblam en handsalve. De lipbalm is met een bij er op de deksel.

Lipbalm (blikje) EUR 3,95 in 8.5 gramOp deze blikje zie je een bij. Mooi verpakking om mee te nemen. De lipbalm ruikt lekker naar pepermunt, ik hou van. Wanneer ik de balm op myn lippen hebt aangebracht, voel ik meteen dat echt pepermunt inzit en je lippen worden warm van, niet te, ik vind persoonlijk het lekker. De balm zelf vrij hard, dus je moet wel iets xtra wrijven maar je hebt maar kleine beetje nodig. Het smeert best makkelijk. De balm maakt je lippen lekker zacht en blijft lang zitten.


Hand salve (blik) – EUR 10,95 in 8.5 gram Ik dacht dat deze lipbalm was, maar nee…dit is hand slave. Zoals lipbalm is deze ook vrij hard en bij deze moet ik wel echt hard wrijven. Tijdens wrijven op de salve, komt er vanzelf olie, niet vet ..gelukkig! De geur is echt behoorlijk kruidig maar vind persoonlijk het lekker! In het begin wat echt kruidig maar daarna wen ik aan. Het trekt snel in. Ik smeer hem ook op myn nagelriemen!

Beide te koop bij de Tuinen en Sephora

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like