Follow:

Review : Clarins Crème Teintée 06


Een paar weken terug liet ik jullie zien dat ik eenClarins Crème Teintée/de getinte dagcrème heb gewonnen. Ik mocht kiezen de kleuren die geschikt voor myn huidkleur. De kleuren die in Nederland verkopen, zijn: 03 – Pêche(voorheen nr. 12), 04 – Blond(voorheen nr. 11), 05 – Doré(voorheen nr. 13) of 06 – Caramel(nieuw). Ik gokte voor 06 – Caramel, niet omdat nieuw kleur is. Ik heb helemaal geen idee welke kleuren moest ik kiezen.


De verpakking zoals jullie gewen aan Clarins verpakking. De creme zit in tube, handig! Wat ik opvalt, niet alleen de kleur te donker voor mij maar de geur. Ik ruik naar iets, moeilijk beschrijving, niet sterk maar toch niet zo fijn, maar langzamer vervliegt weg..gelukkig. De creme dekt goed en makkelijk aanbrengen, zonder strepen en vlekken. De kleur vind ik toch een kleine beetje orangeachtig. Soms meng ik wel met Revlon en of lichte powder en bovendien is het zomer en dus het kom goed met deze creme.

De creme is ook geschikt voor iedereen die geen foundation wil gebruiken, maar wel een frisse uitstraling wil geven aan een vermoeide en vale huid. Crème de Soins Teintée van Clarins € 33,00

Hieronder gebruik ik de crème

Binnenkort zijn de kleuren verkopen in Nederland : 03 – Pêche(voorheen nr. 12), 04 – Blond(voorheen nr. 11), 05 – Doré(voorheen nr. 13), 06 – Caramel(nieuw)

Heb je ervaring met deze creme?

Share
Previous Post Next Post

You may also like