Follow:

Review : dr. Organic Rose Otto Face Scrub


Regelmatig scrub ik my gezicht. Op dit moment gebruik ik gezicht scrub van dr. Organic Rose Otto Face Scrub.


Ingredienten:

Aloe barbadensis leaf extract, Aqua (water), Caprylic/capric triglyceride, Glycerin, Isopropyl palmitate, Pumice, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Glyceryl stearate SE, Cera alba, Cetearyl glucoside, Prunus armeniaca (apricot) kernel oil, Rosa canina (rose) fruit oil, Rosa canina (rose) flower water, Prunus persica (peach) seed powder, Xanthan gum, Sodium stearoyl glutamate, Rosa damascena flower extract, Passiflora incarnata extract, Tilia europaea flower extract, Calendula officinalis flower extract, Chamomilla recutita flower extract, Ascorbic acid, Parfum, Pelargonium graveolens (geranium) oil, Eugenia caryophyllata (clove) flower oil, Rosa damascena (rose) flower oil, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citronellol, Geraniol.De scrub zit in tube dat ik handig vind. De scrub bevat micro-deeltjes van vulkanische lava, maïskolfpoeder en gemalen vruchtenzaden kan deze uitzonderlijk diepreinigende scrub helpen om onzuiverheden en overtollige olie af te voeren. De scrub ruikt lekker naar rose geurtje. Zoals andere scrub breng ik deze scrub op myn schone vochtige gezicht, en wrijf ik met ronddraaiende bewegingen over myn gezicht. Ik masseer meestal de klok mee. Wat ik me opviel wat echt zachte scrubs, van mij mag iets ..iets grof. En ik merk dat een kleine beetje olie uit de scrub tijdens scrubben. Na afgespoeld met lauw warm water, voel ik mijn huid lekker zacht aan. Omdat de scrub zo zacht is, wil ik iedere dag mijn gezicht scrubben. De scrub is vrij fijn en zacht, goede korrels, lekkere geur en zachte huid krijgt.

Rose Otto Face Scrub (tube) in 125 ml kost €8,79 en te koop bij de Tuinen.

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like