Follow:

Review : Himalaya Herbals “Neem Face Pack”


Alle laatste producten die ik van Himalaya Herbals gekregen om te reviewen is Neem Face Pack. Het is een maskerje.
Wat zei Himalaya Herbals :
Het masker bevat Neem en Turmeric. De combinatie van deze ingrediënten in dit antibacteriële masker verwijdert overtollige talgafscheiding, zuivert de poriën, voorkomt terugkerende puistjes en verbetert de tekstuur van de huid. Neem heeft een antibacteriële werking en doodt probleem veroorzakende bacteriën. Turmeric bestrijdt acne en puistjes op een effectieve manier.Het masker ruikt lekker en niet te vet maar ook niet te dun. Wel beetje moeilijk aanbrengen en trekt je huid echt best hard als het masker droog is. Dan demp ik met water en dan doe ik die masker op myn gezichtshuid masseren en tegelijkertijd was ik myn gezicht. Ik voel me myn gezicht zacht aan en gezuivert. Ik vind het fijne masker. Het masker is voor vette en acne gevoelige huid.

Het masker kost € 5.95 75ml. Bestellen en meer info kijk op Himalaya Producten.

Deze product heb ik gekregen van Himalaya Herbals

Share
Previous Post Next Post

You may also like