Follow:

Review : Himalaya Herbals “Purifying Neem Face Wash”


Een tijdje kreeg ik pakketje met vol producten van Himalaya Herbal toegestuurd. Ik vind het erg leuk en ik ga gelijk natuurlijk uitproberen. Vandaag ga ik een review over de facewash.

Wat zei Himalaya :
Een op Neem gebaseerde gel die de huid reinigt en voorkomt dat puistjes ontstaan, doordat het overtollig talg en onzuiverheden verwijdert.

De facewash gel zit in een tube. De geur is niet zo bijzonder. Ik ruik het naar plantardig (denk aan Aloe Vera). Na myn huidsgezicht van de make-up heeft verwijderen. Ik masseer mijn natte gezichtshuid met deze gel. En eerste wat ik het opvalt dat de gel niet echt veel schuimt, maar reinigt wel fijn. Ik voel me my gezichtshuid zacht aan, het droogt myn huid absoluut niet, fijn natuurlijk! bovendien merk ik dat my grove poriën wel fijner zijn geworden…dikke plus dus…yay..!
Deze gel is geschikt voor alle huidtype.

Conclusie : Ik vind het erg fijne face wash. Myn gezichthuid wordt heerlijk zacht en heeft nu fijne poriën. Bovendien is deze facewash is geschikt voor alle huidtype.

Voor de prijs € 5.95 150 ml. Zeker niet laten liggen deze facewash. Neem dus kijken op Himalaya producten.

Deze product heb ik gekregen van Himalaya Herbals

Share
Previous Post Next Post

You may also like