Follow:

Review : Lipstock Cream Lip Conditioner


Zo het ziet er leuk uit he. In Candy verpakking, is dat niet cute? Ik dacht dat candy was maar nee….niet snoepjes….deze is Lipstock Cream Lip Conditoner.

Wat zei Lipstock :
Lipstock is a cream textured lip conditioner, formulated to feel balanced, neither greasy, nor waxy, for longer lastingness..


Zo zien nu he… de Lipcream zit gewoon in wit lipstcik verpakking. Het is geurloos en smaakloos. Het smeer makkelijk en verzacht myn lippen, bovendien gehydrateerd. Ik gebruik hem ook onder my lipstick. Het blijft redelijk lang verzorgen, niet all day bedoel ik. Ik smeer hem op myn lippen alleen als het nodig is.

Pluspunten :
– no fragrance, flavor
– Handmade fresh per order
– cute verpakking
– 100% natural
– Smooth

Minpunten :
– redelijk longlasting
– Online te koop Liptock

Meer info kan je op Liptock website kijken.

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like