Follow:

Review : Peggy Sage “Mascara Lovely cils”


Peggy Sage is helemaal nieuw merk voor mij. Eerlijk heb ik nog nooit van gehoord en misschien sommige van jullie ook niet. In de mailbox ontving ik een product “Mascara”. Ik ben natuurlijk nieuwsgierig van. Klik voor meer info+foto`s


Mascara Lovely cils (Flase lash effect) – € 9,90
Eerst ..verpakking, hij ziet strak uit maar toch chick met fijn dopje (vierkant vorm). Het is makkelijk te openen. De borstel is voor mij best groot maar toch fijn in gebruik voor bovenste wimpers maar voor onderaan best lastig want tegen my huid dus moet extra voorzichtig. De geur is best sterk, niet vervelende geur, gelukkig. Het maakt mij wimpers mooi kruller (vooral de bovenste wimpers) dat natuurlijk plus punt want ik heb vrije korte wimpers. Wat ik niet fijn is, voel ik me myn wimpers zwaar aan, niet prettig want kreeg moe van, voelde ik dat in dit geval. En helaas geen waterproof en ook klonterig want het loop zwarte mascara rond je ogen. Dus huil je niet als je dit mascara dragen.

Pluspunten :
– niet op dieren getest
– mooi kruller geven
– Fijne verpakking

Minpunten :
– Klonterig
– Prijs
– De geur
– groot borstel
– Online kopen

De mascara kan je online kopen bij De beauty Winkel

Share
Previous Post Next Post

You may also like