Follow:

Review : Superstarnaillacque “Soho Chic”

SSuperstar Nail Lacque is nieuw brand nagellak en vaak in de beauty/fashion tijdschrift staan. Vandaag ga ik een van hun collentie  reviewen.

Wat zei Superstar Nail :
non-toxic formulations are formaldehyde free and contain no toluene

Soho Chic is echt super mooi metallic pail pink. Een lakje is eigenlijk voldoende dekken maar met 2 laagjes vind ik altijd hele mooie kleur en het droog best snel, dat is natuurlijk fijn. De structure van de lakjes vind ik fijn en de kwastje is fijn in gebruikt. De lakjes blijft lang 3-4 dagen. De geur is niet strek dus niet storend zoals goedkope lakjes. De flesje zelf vind ik mooi en het ziet er chic uit. Minpunt vind ik de prijs $10 maar zeker waar in 14ml. en mooie kleur.

Deze lakjes kan je bij Superstar Nail Lacquer bestellen en met pay pal kan je betalen. Het kost $10 in 14ml.

Deze product heb ik gekregen van Superstar Nail Lacquer

Share
Previous Post Next Post

You may also like