Follow:

Review & Swatches : Trind Caring Color CC118, CC134, CC135


Trind heeft 4 nieuw producten in Caring color lijn, “Caring Color Winter” genoemd. Van deze lijn heb ik 2 prachtige lakjes en 1 van Caring color.


Alle eerste…wat echt mooie flesje met echt super mooie kleuren erin. Ja.. ik vind de flesje echt luxe er uitzien. Het is leuk om naar ze weer en weer te kijken. En toen ik op myn nagels doen…waaaauw wat echt een prachtige kleur! Het smeer makkelijk en droogt best snel. Het kwastje makkelijk in gebruik. 2 laagjes is voldoende. Het dekt erg goed. Bovendien Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi te houden. Dat is ook zo! Ze zitten best lang 2-3 dagen. De prijs vind ik aan dure kant €9,95 per flesje.

De lakje hieronder is prachtig donker paarse met glittertjes, 2 laagjes is voldoende voor egale kleur. Dit is my fav. kleur want ik vind het echt prachtig kleur. Het is makkelijk te verwijderen.


Deze lakje is diepe blauwe glans (denk aan echt diep blauwe zee). Prachtig kleur vind ik. De lakje is lekker dun en dekt goed in 2 laagjes voor mooie egale glans effect.


De laatste is diep rode glans kleur. In principe is dezeflde net zoals CC135. Deze kleur vind ik ook echt mooi.

Pluspunten:
– Mooi en luxe flesje (ik vind het dat)
– Prachtig egale kleuren
– Dekt goed
– Kwastje fijn
– Droog best snel
– Mooi nagels te houden
– In de winkel verkrijgbaar a.a. Etos

Mintpunten:
– Limited Edition (Caring Color Winter)
– De prijs

Ze kostten €9,95 per stuk. verkrijgbaar o.a. bij de Etos of bij Trind webshop zelf.

Deze products heb ik gekregen van Trind

Share
Previous Post Next Post

You may also like