Follow:

Sanfilippo wing it

Stamps Wing it
Het moet geduld en tijd hebben om een perfecte wing eyeliner te tekenen. Het is lastig en ik heb wel best moeite om perfecte eyeliner goed te tekenen. Als je youtube beauty guru volg of kijken, zie je wel deze voorbij komen. En vandaag laat ik jullie kennis met met een bekende stamp wing eyeliner. Lees je mee

Stamps Wing it
Een tijdje geleden ontving ik drie Sanfilippo wing it met twee varianten stamps wing een “Thick stamps” en twee “Thin stamps” in twee kleuren zwart en bruine. Met dit zou ik gemakkelijk en mooie wing te tekenen, hoop ik. Zo te zien van de product zou het toch niet moeilijk om te gebruiken. De product zit in een zwarte doos met goudaccent tekst en wat ook handig is dat op verpakking staat plaatje van de stamps Thick of Thin.

Stamps Wing it
Beide kanten kan je de dopje openen. Ene kant eyeliner en de andere kant stamps in vorm van soort half driehoek. En van beide staat tekst zo kan je weten welke kant eyeliner en stamps. Handig!

Hieronder zie je de vorm van de stamps (exact dezelfde net las op de doos) en de swatches is best goed gepigmenteerd op mijn hand.
Stamps Wing it

Stamps Wing it
Het aanbrengen van de eyeliner applicator is makkelijk in gebruik. Ik gebruik altijd met rechte hand. De stamps aanbrengen vind ik op de hoek van ene oog makkelijk dan op andere kant van mijn ogen. Ik denk dat kwestie van oefeningen. Deze eyeliner en wing it blijft zo lang zitten, de bruine kleur wel.

Wing it
Spelen met Sanfilippo wing it

Stamps Wing it
Sanfilippo wing it is erg leuk bedacht. Eind van de dag blijft de eyeliner + wing goed zitten als je hem niet met je vinger vegen, anders dan moet je wel de wing en eyeliner bijwerken. Ik ben wel best tevreden over. Ik kan makkelijk wing eyeliner, alleen moet ik nog veel oefeningen. Deze product is vrij van Perfume, Dierproeven en Dierlijke materialen. Sanfilippo wing it kost €9,99 per stuk, shop je ze op Sanfilippo Wing it. Ik zie nu op webshop Sanfilippo wing it dat nu er in andere kleuren beschikbaar. Shop ze!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like