Follow:

SantaVerde – Beauty Elixer Extra Rich & Aloë Vera Cream Rich

 photo 2016SantaVerde1a_zpsxrmorgdx.jpg
Santa Verde naturkosmetik is voor mij nog een onbekend merk. Ik heb twee producten getest en ik vandaag meer hierover.


SantaVerde & Aloë Vera
Aloë vera is het hoofdingrediënt in alle SantaVerde producten. Met de hand, en niet door machines worden de verse bladeren verwerkt tot het kostbare aloë vera sap. Alleen op deze manier krijg je de meest zuivere kwalitatieve producten.Aloë vera ondersteunt niet alleen het voortdurende regeneratieve (verouderings) proces van onze huidcellen, maar fungeert als een belangrijk reservoir van voedingsstoffen met hoge beschikbaarheid voor de nieuwe jonge cellen. Aloë vera is ultra hydraterend voor de huid. Lees meer

Brons : Solobiomooi.nl

 photo 2016SantaVerde1b_zpsgwwcuu10.jpg
De ingrediënten: Aloe Vera juice*, avocado oil, a mixture of coconut and palm oil, plant glycerol, evening primrose oil*, grape seed oil, plant emulsifiers, coconut oil*, almond oil, castor oil, argan oil, plant emulsifier, magnesium sulphate, beeswax, zinc stearate, vitamin E, potassium sorbate, essential oils.

 photo 2016SantaVerde1bb_zpskpfnur6f.jpg
SantaVerde Aloë Beauty Elixer Extra Rich
De olie zit in een glas fles met een pipetje systeem. Hij kost € 32,95 in 30 ml. De olie ruikt lekker, alleen moet ik wel aan deze aanwezig geurtje wennen als ik hem elke keer aanbrengen. Voordat ik naar bed ga, breng ik twee druppels olie op mijn gezicht aan. Tijdens aanbrengen, masseer ik mijn gezicht zachtjes in. De olie trekt goed in, zonder een vet laagje achter te laten. Mijn huid voel heerlijk zacht aan. Je kunt ook 2 of 3 druppels toevoegen aan je favoriete dag- en/of nachtcrème. Het werkt ook goed in combinatie met dag/nachtcrème, bij mij wel.

 photo 2016SantaVerde1c_zpsopc4za7s.jpg
De ingrediënten: Aloe Vera juice*, avocado oil, a mixture of coconut and palm oil, plant glycerol, evening primrose oil*, grape seed oil, plant emulsifiers, coconut oil*, almond oil, castor oil, argan oil, plant emulsifier, magnesium sulphate, beeswax, zinc stearate, vitamin E, potassium sorbate, essential oils

 photo 2016SantaVerde1cc_zpsifawmmqo.jpg
SantaVerde Aloë Vera Cream Rich
De creme zit in een tube. Hij kost € 26,75 in 30ml. De crème heeft een mild textuur, smeert hij prettig uit en trekt snel in. Deze crème heeft bloemig geurtje, het ruikt licht naar lavendel. De crème zorgt voor de vochtbalans van je huid herstelt soepelheid. Overdag of `s nachts kan je de crème gebruiken. Ik meng deze rich creme ‘s avonds met twee of drie druppeltjes van het Beauty Elixer. Mijn huid krijgt wat extra voeding en verzorging voor de nacht. S`morgens voelt mijn huid heerlijk zacht en soepel aan. Deze cream rich is ideaal voor de droge, gevoelige en rijpe huid.

Beide producten vind ik heel fijn. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan. De geurtjes van beide producten zijn aangenaam, alleen moet ik wel van de aanwezige geurtjes aanwennen. Van mij mag geurloos of licht geurtje.

SantaVerde producten zijn te koop online op Solobiomio.nl

Heb je ervaring met deze merk?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. Ook bevat affiliatie link disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like