Follow:

Sation 134 Midnight Blue & nail art “Spider”


Ik heb deze lakje bij Transdesign besteld ongeveer 3 weken geleden. Daar heb ik Opi Shrek mini, misa, sation en Amour lakjes besteld. Dit is my 1ste bestelling daar en vandaag ga ik Sation 134 Midnight Blue aan jullie showen.

Alle eerst wat ik zag dat deze lakje DBP free. Ik heb maar 1 van deze merk Sation besteld. Het is echt super mooi blauwe kleur “134”. Het dekt echt goed in 1 laagje maar ik doe meestal 2 laagjes voor mooi egale kleur. De structuur is erg fijn en de kwast is ook fijn niet te groot niet te klein. Het blijf redelijk goed 3 tot 4 dagen. Ik vind echt super mooi blauwe kleur (geweldig) en ben erg tevreden met de lakjes en ik wil more 😀 want het kost maar 1.39$ in 15ml. dat is geen geld voor goede lakje, alleen helaas de verzendkosten aan dure kant (door de gewicht)


Met Essence matte top coat Essence (in pink vinger) en Hema Matte top Coat (de rest van de nagels). Filmpje

Pluspunten :
– DBP free
– Mooi leur
– Goede dekking
– Lakt makkelijk
– Goedkoop prijs (1.39$ 15ml)

Mintpunt :
– Moeilijk te krijgen (online bestellen)

Oja Wil weten hoe ik spider maakt, laat mij weten in de comment 😉 ?

pssssst ik heb grote bestelling bij Asos geshopt

Share
Previous Post Next Post

You may also like