Follow:

Say Hello to new layout

 photo 2016Layout1b_zpsp5ox8nwd.jpg
Nog geen een jaar heb ik andere layout gebruik maar ik ben al een tijdje zat. Ik wil mij layout iets kleurtje geven i.p.v. grijs/zwart wit. Morgen ben ik jarig en al van te voren ben ik al een tijdje een nieuw layout bezig aan het knutselen. Hier en daar aanpassen en iets fris met kleurtje geven.


 photo 2016dhiniNLewLayout_zpsvw58xc2c.png


Om mijzelf te trakteren heb ik nieuw layout aangeschaft via etsy. De oude layout heb ik ook via etsy gekocht en dezelfde etsy verkoper. Vroeger maakte ik zelf de layout en veranderd vier keren in een jaar (net als de seizoen). Maar nu vind ik makkelijker kant klaar layout, alleen heb ik zelf wel hier en daar aangepast bijvoorbeeld kleurtje geven.

Wat is veranderd ? Niet veel…in principe is dezelfde minimalist layout, alleen dit keer heb ik dropdown menu dan zie je op de top/bovenste en verder iets anders dan voorin layout.

– Groot afbeelding op eerste/de nieuwe blogpost
De menu vind je boven de titel.
De sociaal iconen vind je in de sidebar en footer. Jammer dat dit layout geen sociaal media iconen bovenaan (naast de menu op de top). Het zou makkelijke zijn, vind ik.
Sidebar vind je about me (hier vind je sociaal iconen daarop kan je mij volgen door de iconen te klikken – thank you), archives, categories, instagram sliders, adventrentie/affiliate, banner(s)
Footer vind je instagram sliders, nieuwsbericht aboneren, sociaal media iconen

Er komt ook nog nieuw artikel(s) zoals Food Friday (die al een keertje geplaatst, maar die komt niet elk vrijdag dus af en toe. Daar probeer ik in vorm recepten of food proeven te plaatsen. Ik ben best wel leuk layout en want vinden jullie?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like