Follow:

Shoplog : Action Papendrecht

Gisterenavond vroeg Arjo of wij morgen (vandaag dus) naar Action in Papendrecht gaan. Ik zei niks toen maar Arjo weet het wel en hij is zelf benieuwd naar. Ja..Arjo is ooit in Action hier geweest dus wij zijn dus erg benieuwd naar want Arjo heeft gehoord van zijn collega dat Action in Papendrecht groter dan hier in Dordt. Bovendien gaan wij even uit.

Before zijn wij even naar Leen Bakker geweest…alleen rondsnuffelen maar wij zien leuk bedje voor Djess (auto bedje)

Vanmorgen vroeg reed Arjo naar Papendrecht en gelijk richting Action winkel 😉 En inderdaad is de winkel groot en lekker ruimte om heen en weer doorlopen..lekker rondje snuffelen. Het was niet zo druk dus lekker rustig rondsnuffelen.

Wij hebben huishoudelijk spullen gekocht zoals Statische stofdoeken, Oral B tandpasta, vochtige vloerdoekje, Bakvorm (alleen oven nog moet komen, misschien mini oven ofzo kopen), Microvezel vloerwasdoekjes. Dish Drying mat (ik was af en toe de bekertje gelijk vooral Djess`s bekertjes want die kan straks weer gebruiken)..handig!

Ik was zoek naar make-up organizer..ik was twee keer langs beauty gedeelte dan het moet daar zijn en gelukkig zag ik hem en dus meteen in de maandje. Comfort Bra (lekker voor in de avond na avond douchen dragen. Hand Cream, Slofjes want die van Sinterklaas is toch vrij dun en deze best lekker dik.

En toen zag ik cute cupcake en eerlijk eet ik niet vaak cupcake (behalve die van AH toch die is ook cupcake noemen?!) Dus ik ben erg nieuwsgierig hoe die smaak want ze zien er mooi/lekker uit.

Lekker even tussen uit dan wat in mijn hoofd over mijn familie eventjes vergeten (eigenlijk niet zo makkelijk). En nu is Djess lekker aan het middagdutje.

Bedankt voor lieve compliment op Djess`s outfit!

En hoe zijn bij jullie?

Share
Previous Post Next Post

You may also like