Follow:

Test DIY foto`s filters

Op A Beautiful Mess zag ik DIY photo filters en ik vind het erg gaaf idee. Dus ik maak ook maar dan van harde plastics en met permanent marker in rood, blauw en groene kleuren draw ik de plastics. Hier zijn de resultaat. Toch best aardig mooi.

Untitled
Met blauw permanent marker
Untitled
Met groene permanent marker
Untitled
Djess liet zien mijn gemaakte foto filters in circle groene permanent marker en blauwe permanent marker. Ik gebruik een half groene kleur en half rode kleur. De rode kleur is echt zichtbaar (niet zo blur kleur zoals de groene of de blauwe). Wel leuk om af en toe deze DIY foto filters te gebruiken 😉
Untitled
Canon 600D + 18-55mm

Hier is de material die ik gebruiken. Een harde plastics uit verpakking.

What do you think? Prettig zondag allemaal

Share
Previous Post Next Post

You may also like