Follow:

The world in my hand (Someday I’m Going To Travel Around The World)

Dear bloggie, Gisteren morgen was Djess lief om als model (thank you Djess) voor mij want ik wil zo graad de world bal (bij zeeman gekocht) in zijn handjes en foto`s maken. Het was leuk en Djess vond het leuk..weer en weer. Hier heb ik gebruik Tele wide lens (bij ebay gekocht). Ik kan niet wachten om deze foto`s aan jullie te showen. Zoals jullie weten heb ik zo veel lijsten in mij wishlist en onder andere wereldreis. Bij deze hoop ik op een dag zou mij wensen uitkomen. Wij gaan samen wereldreis maken als ik lang nog leef, anders ga Djess wereldreis doen samen met pappa of met zij nichtjes/neefjes uit beide kanten.

Of wij gaan veel reizen van relax reizen, avontuur reizen tot shopping reizen en etc.

Hou je van reizen?
the world on my handThe world on my handThe world on my handThe world on my hand

Share
Previous Post Next Post

You may also like