Follow:

Tijd voor boeken

Een tijdje geleden ontving ik een boekenpakket samengesteld met verschillende soorten boekjes. Het pakketje is speciaal voor DJ met daarin maar lief vier soorten boeken. DJ was ziek maar DJ wordt blij toen DJ wist dat het pakketje voor hem is. Natuurlijk mocht DJ het pakketje zelf openen.

Pakketje
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8vy6-PasMXs[/youtube]
Pakketje
DJ was enthousiast toen hij het pakketje openen. Eerste was DJ maar twee boekjes leuk voordat de inhoud van de boeken doorbladeren. DJ pakte Diego boek en zei voor Lenthe (zijn nichtje). DJ wilde dat boekje niet voordat DJ eerst die boekje bekijken. Nou eerst gaan wij alle boekjes bekijken en doorbladeren dan weet je DJ welke boeken vind je leuk?! OK! De boekjes zijn tussen 5 tot 6-7 jaar. DJ wordt binnenkort 5 jaar vandaar dat ik vroeg om tussen deze leeftijden de boekjes laten samenstellen.

Ieder Joy4Kidz kinderboekenpakket bestaat uit vier educatieve kinderboeken, welke op basis van leeftijd en geslacht speicaal voor kinderen wordt samengesteld. De populaire en bekende kinderboeken in hun assortiment samenwerking met uitgeverijen zoals Disney, Nickelodeon, Z@ppelin, KRO kindertijd en Stutio100. Joy4kidz kinderboekenpakket richt op de ontwikkeling van kinderen in de leeftijden 0 t/m 12 jaar en stemmen onze kinderboeken af op het leer- en leesniveau van het basisonderwijs. Van voorleesboekjes & prentenboeken tot educatieve lees- & jeugdboeken, Joy4Kidz zorgt voor het maandelijkse leesplezier! – bron : Joy4kidz.nl

Pakketje
DJ vroeg zijn pa om samen boek te lezen en DJ pakte nieuw boekje…Piet Piraat. Deze boekje is gebaseerd op kinderfilmpje op z@ppelin Piet Piraat …. piet piraat. DJ kende dat filmpje. De boekje vind DJ leuk. Daarna naar de volgende boekje…een teken- en speelboek van Bobo. Erg leuk boek met frisse gekleurde plaatjes en een leuke spelletjes. In deze boekjes zijn er verschillende opdrachten zoals zoek verschillend op twee plaatjes, lijntje trekken (zoals op foto). DJ vind het leuk en makkelijk om te doen. Op naar de derde boekje … Sprookjesboom spelletjesboek. Ook leuk boekjes met daarin Efteling plaatjes. Er zijn ook veel verschillende opdrachten zoals omcirkel de woorden, volg de weg, teloefeningen, geheim boodschap ontcijferen en nog veel meer. Sommige opdrachten van deze boekje vind DJ nog te moeilijk voor zijn leeftijd of nog geen interesse vooral op tekeningen op blokjes en kleuren geven. Maar er is ook opdracht toch die DJ kan handelen zoals de boodschap ontcijferen, plaatjes verschillende uitzoeken en nog een paar opdrachten.

Pakketje
De laatste boek is Diego boekje. Leuke boekje om leren te lezen. Wij hebben samen het boekje gelezen maar maar DJ vind het niet leuk. Geen antwoord als ik vraag. Zijn antwoord is ik wil niet..ik vind het niet leuk…Nou OK!…dat kan toch. Van vier boekjes vind DJ drie boekjes leuk. Toch hebben wij komende dagen genoeg boekjes voor leren, spelen en lezen.

Bij de winkel kunt je het pakketje €25 maar bij Joy4kidz.com slecht €15,95 per pakket. En voor langere leveringsperiode krijg je 50% en dus je betaalt maar €12,95 per pakket. Je kunt het pakketje kiezen voor 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden te verlengen. Dan u maakt kans op een super leuke reis naar Disneyland Parijs voor het hele gezin. Voor deze optie kunt zich ook onder vermelding van de actiecode “JK4KDP” op joy4kidz.com, onder het kopje. Voor meer informatie ga dan snel naar joy4kidz.com en bekijk daar de prijzen en actievoorwaarden.

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like