Follow:

Tip / idea : Knuffels opbergen

 photo 2015DIY-TIP1a_zpsojsw4jpq.jpg
Een tijdje terug liet ik jullie Djess`s kamer zien. Daar zien jullie hoe ik de knuffels opbergen maar ik vind het rommelig er uit zien. En toen zag ik heel leuk tip/idea op Pinteres. Ja..geweldig he die Pinterest. Toen ik de tip/idea zag, ging ik snel naar zeeman want ik zag al een tijdje poef hoesje maar ik was twijfel om hem te kopen. Maar nu weet ik hoe ik hem kan gebruiken.

Wat superleuk is dat hij in de sale was €5, maar alleen een patroon in een “Donker blauw met wit” kleurtje. Deze keer zonder twijfel kocht ik hem want ik ga hem gebruiken om alle knuffels op te bergen.
 photo 2015DIY-TIP1aa_zpssdn8atfh.jpg
Wat heb je nodig :
– poef hoesje (zeeman, hij was in de sale)
– Alle knuffels in jou huis

In de poef is er een hoesje meegeleverd en het hoesje met ritssluiting zoals de poef zelf. Handig! Ik stop alle knuffel in het hoesje dan dichtdoen. Klaar!

 photo 1ace0af7-3c3c-4951-90bc-73a33e41d4b7_zpshrtawerd.jpg
Taaaadaaaa! het ziet er nu toch netjes uit vind ik. En je hebt de knuffels nog en je kunt hem erop zitten. Als je met de knuffels wilt spellen, dan kan je hem/ze gewoon er uit hallen. Simpel toch! Ik ben heel erg blij met dit opbergen.

Wat vind je van deze idea/tip?
 
 

[note]Vanmiddag gaan wij gezellig uitgewisseld cadeaus openen. [/note]

 
 
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like