Follow:

Tip : Lang snoeren kort/krul maken

Eerlijk was ik niet zo actief op facebook omdat ik niet zo veel tijd had maar sinds ik een paar groepen op facebook lid ben geworden en kijk ik bijna iedere dag naar facebook kijken en ook via smartphone kijk ik regelmatig. En toen zag ik handig video om lange snoeren kort te maken en ik deed gelijk na. Ik werd geirriteerd met die lange snoeren en happy dat ik deze video heb gezien. Niet alleen losse snoeren maar ook snoeren die met apparaat heb ik krul gedaan. Niet alleen kort gemaakt maar ook netjes eruitzien, vind ik zelf. Op instagram liet ik de foto before en after (helaas niet dezelfde snoer want ik de black snoer niet op foto gemaakt before ik maakte hem krul/kort. Video vind je hieronder in dit artikel. Tip voor jullie als last van hebt van lange snoeren.

 photo IMG_20150517_192715_zpswjkac1bv.jpg

Goed..ik ga laten zien losse snoeren die ik heb kort/krul gedaan
 photo 1432023949496_zps8tsxqgc9.jpg

 photo 1432023536103_zpsbp1x4hr5.jpg
wat heb je nodig : Snoeren vooral de lange, plakband, schaar (als klaar dat de plakband moeilijk eraf halen), hairdrayer, potlood.

[youtube width=”800″ height=”536″]https://www.youtube.com/watch?v=6aTYCGdoF0o[/youtube]

Share
Previous Post Next Post

You may also like