Follow:

TopVintage.nl cameraKetting


Een tijdje geleden hebben jullie meegedaan aan een winactie op dhini.nl in samenwerking met TopVintage.nl.Ik was echt enorm verast maar ook heeeeeel erg blij dat ik zelf een sieraden mocht uitkiezen. Het was erg moeilijk want er zijn veel leuke sieraden. Ik kon echt niet kiezen. Zo leuk allemaal. Ik word er hebberig van 😀 schattige “Camera Ketting” die al lang op mijn wishlist stond. Heel erg lief, bedankt Angelique en Cindy :blowkiss2:
En natuurlijk wil ik deze graag aan jullie showen, how cute my new ketting!


Kleur: Zwart, Goud, Prijs: € 14,95
Kettinglengte: 77 cm met karabijnsluiting
Cameraatje is in totaal 2 cm breed en 1,5 cm hoog

Er zat ook een hartvormig zeepje in een organza zakje bij toen ik deze ketting ontving. De service was super snel..Top! Ben erg tevreden.

Ben jij dol op vintage? Bij Topvintage.nl verkopen ze meer: schoenen, kleding, accossoires en vooral veel sieraden. Vintage klokjes, uilenkettinkjes, camerakettingjes en nog veel meer. Allemaal zo mooi en bovendien helemaal niet duur.

Neem snel een kijkje bij TopVintage.nl

De achterkant van de camera kan openen (magneet). Leuk toch!

Share
Previous Post Next Post

You may also like