Follow:

Trind Caring Colors Winterkleuren 2011


Naast perfecte verzorging voor de nagels, heeft Trind nieuw trendy kleuren voor najaar/winter 2011 met vier nieuwe metallic tinten : off white – CC141, zeegroen – CC142, indigoblauw – CC143 en aubergine- CC144. Benieuwd naar de kleuren, lees maar verder voor meer foto`s want heb ik ze voor jullie geswatched.
CC141 – off white
Toen ik deze lakje zag, ben bang dat niet goed dekt en klopt! De nagellak dekt helaas niet heel erg goed. Ik heb op de foto twee laagjes gedaan en ik vind nog transparant. Ik denk in drie laagjes mooi zou zijn. En ik vind het toch mooi nude kleur met iets parelmoerglans.


CC142 – Zeegroen
Wat een mooi metallic zeegroen kleur is dit maar ook af en toe iets naar metallic donker blauw al je je nagels laten bewegen. Ik verbaasde me ook heel erg want een laagje is goed dekking. Op de foto heb ik twee laagjes gedaan om meer extra mooier te maken maar eigenlijk is een laagje voldoende.


CC143 – indigoblauw
De kleur is opzicht wel mooi metallic donkerblauw maar toch niet zo speciaal. Maar stiekem vind ik hem toch mooi want zie ik iets apart donkerblauw kleurtje. In een laagje dekt is echt goed.


CC144 – aubergine
Wat een prachtig metallic aubergine kleurtje. Dit kleurtje is voor mij een favoriet. Het dekt ook goed zoals bij 2 andere nagellak. Een laagje dekt hem fijn. Top hoor..Trind!

Ik vind ze een prachtig kleuren en ze dekken super fijn, behalve CC141. Trind Caring Color lakjes kosten €9,95 (9 ml.) per stuk. Trind kun je bij de meeste vestigingen van Etos, DA en Douglas kopen, kijk even op de site voor de precieze verkooppunten!

Welke kleur is je favoriet?

Share
Previous Post Next Post

You may also like