Follow:

Vandaag om 17.35

Vandaag gingen wij naar Ikea Breda om deze kast weer te kijken. Toen was de kleur gewoon natuur bruin (nog niet wit dus) en helaas anders geworden, binnekant van de eerste lade is er ladetje dat vind Ik leuk maar nu geen ladetje meer 🙁 Dus niet kopen. Toen Ik nog bij Ikea was, moest Ik ff naar toilet en Ik zag de rode gast komen 🙁 Dus dat betekent vanavond moet Ik zelf prikken zoals jullie kunnen een paar dagen geleden op my blogpost terug lezen.

En dus vanavond heb Ik zelf gedaan met prikken op myn buik. :no: (I dont like it maar moet wel)

Vandaag de eerste dag van menstrutatie en dus ook de eerste dag van prikken. Het was om 17.35, nog niet lang geleden dus. Ik deed zelf want myn lieve man moest (van mij) op foto`s maken :blush: Volgens de dokter is beter zelf doen dan hoeft niet van iemand anders afhankelijk. Vandaar deed Ik zelf ook. Om dezelfde tijd moet Ik dus morgen weer doen.
We hopen dat met deze alternatief zou lukken wat wij willen.

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like