Follow:

Vaseline Sugar coated

 photo 2016VaselineSugarCoated1a_zpseu8llvhr.jpg
Vaseline heeft nieuw limited Sugar Coated lip therapy. Ik ben heel erg benieuwd naar want tja met dit koud weertje, wil ik mijn lippen extra aandacht geven. Zijn jullie ook benieuwd naar?

 photo 2016VaselineSugarCoated1aaaa_zpsujozryrb.jpg
De lip therapy zit in een leuks blikje met daarop soort suiker patroontje. De blikje heeft girly kleurtje. Echt leuk!

 photo 2016VaselineSugarCoated1aa_zpsvjdznzci.jpg
Zoals wij weten, bevat Vaseline producten altijd petroleum jelly die verzorgt en herstelt de lippen. Er zit wel alcohol in de ingrediënten maar ik heb geen last van. Deze variant Vaseline sugar coated heeft een zacht heerlijk zoet geurtje en zacht roze kleurtje. Nee…geen suiker in de lip therapy. Ik verwacht het wel maar het geeft niet als maar de lip therapy mijn droge lippen goed kan herstellen. Want mijn lippen worden snel droog en deze lip therapy helpt mij probleem. Ik heb geen last van meer van droge lippen. Wel niet zo hygiënist voor onderweg want tja je moet je vinger op de lip theraphy blikje en dat ben ik niet zo fan van.

 photo 2016VaselineSugarCoated1aaa_zpsbrv1sie7.jpg
Daarom lig deze gelimiteerd Vaseline lip therapy naast mijn bed want ik kan hem mijn schone vinger de lip therapy op mijn lippen aanbrengen. En de volgende dag heb ik heerlijk zachte lippen. Ik word verslaafd van dus ik smeer hem ook overdag als het nodig is. En ik smeer hem ook voordat ik lipstick aan. Ik vind dit een fijne Vaseline lip therapy, niet plakkerig en mijn lippen heerlijk zacht gevoel aan, dus een aanrader! Nu vind je hem tijdelijk bij Kruidvat voor €2,99.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. Ook bevat affiliatie link disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like