Follow:

Videoblog : Demak’up persevent

Kort filmpje Demak’up PressEvent. Ik moet nog verbeteren hoe verslag filmpje maken 😉 Voor 1ste time is niet zo slecht toch, hoop ik!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D77it25IrQg[/youtube]

Zoals vorige blogpost, ging ik in eentje met de trein naar Amsterdam, gelukkig kon ik Deb contact houden dus het kwam alles goed. Samen met andere beautybloggers gingen wij richting Demak’up Press Event. Ik zag bekende beautybloggers o.a. Josephine, Helena en nog veel meer. @Demak’up press Event zijn er echt heel veel bautybloggers. Willemijn van LiveloveGeougeous kwam naar mij toe en said “Hui..leuk dat je ook erbij” Ze is echt zo lief en herken mij ook :blush: zo blij dat ze dat deed. Ik vind echt lief van haar. Echt lieve meid! Verder kon ik niet praten..ik heb geen wat moest ik zeggen..ik denk dat ik zenuwachtig was.
Het was leuk en best gezellige dag. Wij kregen natuurlijk drinken en hapjes. Verder wil ik nogmaals Deb bedanken.

Share
Previous Post Next Post

You may also like