Follow:

Videoblog : Djess berenang

Mijn planning ging ik niet mee naar zwembad maar toch wilde ik meegaan. Djess geniet ervan en Djess wilde niet stoppen maar een uurtje is genoeg voor hem. Na nog een/twee keertje rondje doen dan stopte met zwemmen. En Djess deed netjes als hij wilde plassen, ging Djess naar de toilet (2 keer al gedaan) Goed zo Djess. Thuis wilde Djess niet dutje doen…papa Arjo wel. Dan fietsen naar opa oma toen (ik niet) en terug kon Djess niet volhouden. Djess is moe en papa Arjo bracht naar de slaapkamer zonder de kleren uitdoen en niet tand gepoets eerst…Djess ligt te slapen. Klaar met avond eten, ging ik naar boven en Djess uitkleden maar Djess wordt wakker en nu zit hij beneden met papa Arjo.
Tocht te warm met compleet gekleed in bed slapen vooral met dit weer. Nou…hopelijk kan Djess straks gewoon weer slapen zonder moeite 😉
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yn4p6UTHsz0[/youtube]

Share
Previous Post Next Post

You may also like