Follow:

Vinyl It Up

 photo 2014VinylIt1a_zpsa0da146e.jpg
Vinyl It Up is nog niet bekend voor mij tot ik een paar exemplaar heb die ik ze mocht reviewen. Vandaag laat ik jullie wat ik er van vind.


 photo 2014VinylIt1aa_zps90563723.jpg
Er zijn veel leuk nail decals in verschillende leuk vormpjes zoals sneeuwvlokjes, uil etc. En ook handig als je gewoon nail art maken.

 photo 2014VinulItUp1c_zps7b3d7bf2.jpg
De nail decals zijn behalve cute ook easy peasy om je nagels snel te versieren. Gebruik pincet om hem uit de velletje te halen dan plakt op je gekleurde nagels. Top coat eromheen dan tada…klaar!

 photo 2014VinulItUp1b_zps9c5ef611.jpg
De ander vinyl it Up is. Alle eerste gebruik ik ze als nail decals en ik vind het wel best leuk uitzien, alleen mijn vingers ze liet rusten. Elke keer probeerde ik de vinyl eraf te halen. Eigenlijk met deze vinyl gebruik om je te helpen je nagels te versieren zoals op wijs vinger.

 photo 2014VinulItUp1bbb_zpsd2144a4c.jpg
Tweede poging gebruikte ik ze als hulpje. Eerst lakte ik mijn nagels met gekleurde nagellak dan na goed gedroogd, plak ik right angles en mini scallops vinyl it up op de gekleurde nagels. Daarna lakte ik snel andere kleurtje op de vinyl it up eromheen. Trekt snel de vinyl uit, anders de vinyl kapot of alle nagellak samen eraf, bij mij in dit geval (zie eerste foto daarom gebruikte ik ze daarna als nail decals). Hier moet ik goed opletten dat de vinyl snel uittrekken, niet lang op de nagels zitten als je met tweede nagellak gebruikt. Bij de tweede poging is goed gelukt en ik moet zeggen is het niet zo easy voor mij. Hier moet ik meer oefeningen met deze vinyl it up.

Vinyl It Up is vanaf $2.50 per stuk die je kunt op shopvinylitup.com bestellen.

Heb je ervaring met Vinyl It Up?

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like