Follow:

Volgens weerbericht : geheel bewolt en er valt regen

Hi there, Volgens weerbericht is vandaag het regenen. Bleh… ! Maar vandaag laat ik niet de regendruppels zien. Wij gaan lekker warm kopje thee drinken en een cupcake eten en tegelijkertijd laptopen of wat foto`s maken of kasten opruimen. Dat zijn o.a. wat kan je ook thuis doen. Vandaag ben ik van plan weer cupcake maken want eergisteren die ik heb gemaakt bijna op dus tijd om verse cupcake maken. Djess is dol op en zonder topping is ook lekker.

Eingelijk ben ik van plan om andere artikel schrijven maar graag wil ik foto van mezelf die echt past bij de artikel 😉 dus hopelijk heb tijd voor om te maken. Verder ga ik misschien strijken en zoals gisteren liet zien (terug zien)…lekker Djess zoenen.

wat doe jij thuis als het regent?
UntitledUntitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like