Follow:

Vroeger en nu #3

Untitled
Canon 600D+50mm/1.8

Vroeger toen ik (nog klein-tiener) in Indonesië woonde) : Ik had heel kleine kuiten of helemaal mijn kuiten niet te zien. Nu : ik ben heel blij want ik heb groot genoeg kuiten. 😉

Vroeger toen ik (nog klein) in Indonesië woonde) : Als ik in de bed lag, kan mijn koude handen voeten niet stil. Ik zoek warmte en ik gebruik mijn handen en voeten. Nu : ik doe nog steeds en gelukkig heeft mijn lekker warm lichaam. Heerlijk!

Vroeger toen ik (nog klein) in Indonesië woonde) : Als ik sliep, vouwde ik mijn tong naar boven. Nu : Al lang niet meer. ik weet niet meer percies wanneer doe ik niet meer.

Vroeger toen ik (nog klein) in Indonesië woonde) : Ik drink vaak water (gekookte water) Nu : ik drink uit de kraan die al gefilterd is.

Vroeger toen ik (nog klein) in Indonesië woonde) : Ik ben onzeker, erg verlegen, niet veel praat. Silent! Nu : Nog steeds onzeker, beetje verlegen, dat hangt ervan af (soms veel praat en soms rustig). Niet meer zo silent :huahua:

Share
Previous Post Next Post

You may also like