Follow:

W.I.C. Crackable nagellak & 155 Odense


Crack nagellak is nog steed populair. En nu W.I.C. heeft de Crackable Colours gelanceerd. Dit is nagellak dat opdroogt met het kraak-effect een absolute must-have! De W.I.C. Crackable colours zijn er in zes verschillende kleuren: White Cancun, Red Veria, Blue Palermo, Light Blue Malibu, Black Kyoto en Gold Geneva.
De crack nagellak heb ik in de rode kleur “161 Red Veria”
Hier heb ik een gewone W.I.C. nagellak “155 Odense” en vandaag ga ik ook aan jullie laten zien!. Kijk verder voor meer foto`s
W.I.C. crackable nagellak “161 Red Veria” (€7,50 per stuk) in 7ml.
Geen seconden crack prima. Ik ben er erg tevreden over! De kleur is goed, het lakt makkelijk en het breekt mooi open. Behalve crack is hij mat. Maar met top coat worden ze glans. Ik vind het gewoon een goede crack nagellak!

In ringvinger als base Pupa silver, andere nagels Barry M 304

W.I.C. 155 Odense € 7,50 per stuk – 7ml
Deze nagellak is uit World Inspired Colours Denmark. Er zijn zes verschillende kleuren. Odense is mooi bruine/chocolade kleur…jummie alleen ruikt het niet naar chocolade ;). Er zit een kleine beetje shimmers in. De substantie is niet te dik of te dun en het heeft een fijn kwastje. Het lakt prima en met twee laagjes zijn mijn nagels goed gedekt. Het lakje droogt best snel dat is heel fijn natuurlijk. Ik erg tevreden over deze nagellak, zoals jullie kunnen lezen.

W.I.C. crackable nagellak en nagellak verkrijgbaar in diverse drogisterijen en via de online shop herome.com.

Share
Previous Post Next Post

You may also like