Follow:

Webshop : Zalando – Zonnebrillentrends 2012

Toen ik afgelopen weekend met dit lekkere weer in de stad was heb ik goed opgelet wat nu eigenlijk de zonnebrillentrends zijn van dit jaar. Gelukkig loopt niet iedereen met dezelfde soort bril rond, de trend is dan ook niet heel erg toegespitst op één bepaald model, maar je kunt wel een paar soorten zonnebrillen noemen die je veel terugziet in het straatbeeld. En dan bedoel ik bij meiden als ikzelf, ik heb natuurlijk niet gekeken naar ouderen. Ben je nog op zoek naar een coole zonnebril? Misschien dat mijn blog je daarbij kan helpen.

1000 soorten

Nog steeds zie je veel grote monturen, rond of rechthoekig. Het staat niet iedereen, maar als je er het juiste gezicht voor hebt is het echt superchic. Een beetje de Jackie O look. Wat ik echt tof vind zijn de zonnebrillen met dezelfde print als je outfit. Nadeel is natuurlijk dat je óf steeds dezelfde kleren aan moet óf waanzinnig veel zonnebrillen moet kopen om bij ieder kledingstuk de juiste bril te hebben. Veel zonnebrillen hebben vind ik niet erg, maar je moet er natuurlijk wel het geld voor hebben.
Maar goed, wat ik ook veel zag zijn fantasiebrillen met glazen in de vorm van hartjes, bloemen et cetera. En de vlinderbrillen natuurlijk, die zie je ook nog steeds veel. Ik vind ze mooi, maar je moet wel uitkijken, want het kan zijn dat je er ineens een stuk ouder uitziet. Als laatste zie je ook de klassiekers nog steeds veel terug. Gelukkig , want ik vind zelf de Aviator van Ray Ban (klein formaat) een topper.
Ik heb ook nog even gekeken waar je mooie zonnebrillen kan kopen. Op internet zijn verschillende winkels te vinden. Je kunt ze online bij Zalando bestellen bijvoorbeeld. Je kunt natuurlijk ook gaan shoppen in de stad, maar zelf vind ik dat zonde. Met dit mooie weer zit ik liever op een terrasje mijn nieuwe zonnebril te showen!

geschreven door : gastblog
Images bron : We heart it

Share
Previous Post Next Post

You may also like