Follow:

Wij zijn trots op onszelf…mag toch?!

Arjo en ik besloten dat Djess niet meer BV. niet half…half …helemaal stop punt. Dus vanaf vorige week bracht Arjo Djess naar bed en zonder eerst BV geven. Wat gebeurde?! De eerste nacht (echt zwaar voor ons 3dien)….. Wat hysterisch joh! Djess huilend…huilend…en huilend….gillllllllllllllllllleeeeen. Wij vonden niet leuk natuurlijk maar het moet gebeuren. Als ik naast Djess lag, kruipt Djess naar mij en probeerde my tweeling bergen te pakken/openen (Ik dicht met dekbed zodra niet kan zien/ruiken). En Djess…gillen…huilend en best lang ook. Djess kon echt volhouden met die gillen en huilen. En toen ik bijna BV aan Djess gaf, pakte Djess zijn bekertjes (altijd 2 bekertjes : Melk en gewone water) en drink het….gelekgek…gelekgek….daaarna gaf die bekertje aan mij en kruipt Djess weer naast mij en slaap. Als Djess weer wakker dan geef ik gelijk zijn bekertje, meestal wil niet maar een paar uurtje later drink Djess wel.

2de nacht nog steeds huilend en gillen, 3de nacht gaat redelijk en daarna wen Djess aan nieuw situatie. Me too en pa Arjo ook. Dus wij zijn erg trots op onszelf dat mag natuurlijk he! Trots op Djess, pa Arjo en natuurlijk ik. Ik mis wel een beetje en Djess ook, denk ik Anders niet huilend 😀 en Wat Djess de laatste tijd doet, knijpt myn oksel…dat doet zeer man! (pa Arjo zei altijd).

1ste dag my tweelingbergen erg hard en zeer vooral als Djess per ongeluk die druk…aw… maar nu het gaat beter…en wordt iets kleiner dan 1ste dag.

Djess slaap tot nu toe nog niet door 🙁 Af en toe word Djess wakker en huilend…wij troste…..soms verder slapen en soms vervelend. Elke nacht dus avontuur voor ons.

Canon 500D+50mm/1.8

Share
Previous Post Next Post

You may also like