Follow:

Win : Modespellen van Niki Smit

 photo 2015ByNikiSmit1a_zpsjgzpzo02.jpg
Buiten is het weer koud en de dagen worden snel donker. Het is toch gezellig thuis op tafel met bordspel by niki stijliconen. Speciaal voor meiden van 8 jaar en ouder (tip voor Sint!) ontwierp Bambolino Toys samen met Niki Smit dit must have modespel 100% Modekwartet. En wat leuk is dat een van jullie deze modespel kunt winnen.

 photo 2015ByNikiSmit1aa_zps5a3m5gpu.jpg
100% Modekwartet €4,95
Voor meiden die van mode houden. Nodig je vriendinnen uit voor een potje Modekwartet en laat ze merken dat jij alles weet van fashion. Wie verzamelt als eerste de juiste mode-items? Mode Kwartet is een spel vol jurkjes, schoenen en modebeesten. Heb jij voor mij van de Jurkjes de Little black dress? Van de Modesteden New York? Ook Parijs? Oui, kwartet!

Net als kwartet kaarten spelen, schud je de kaarten en verdeel ze over je vriendinnen. Alleen bij deze zie je superleuk en stijlvol kaarten met super leuk stijliconen. Echt leuk spelkwartet kaarten. De vriendin met het langste haar begint en kiest aan wie ze een kaart wil vragen om een kwartet compleet te maken. Als deze dame de kaart heeft, moet ze de kaart afgeven en mag je lekker verder vragen. Als ze de kaart niet heeft, mag zij om de kaarten gaan vragen. Wanneer je alle kaarten van een kwartet binnen hebt, roep je: ‘Oui, modekwartet.”. En je legt het kwartet op tafel. De speelster die aan het einde de meeste kwartetten heeft, is het winnende modemeisje. De kwartet is van karton gemaakt en geschikt om te spelen met 2 tot 5 fashionista’s.

Stijliconen €16,95
Oelala! Wie wordt hét nieuwe stijlicoon? Reis van New York naar Londen, Milaan en Parijs om de Fashion Weeks te bezoeken. Loop in elke stad op hoge hakken langs alle modehindernissen en vlieg door naar de volgende Fashion Week. Wie als eerste onder de Eiffeltoren staat, is het nieuwe stijlicoon!

De stijliconnen is van karton gemaakt en de speller is voor jongen en meisje. De bordspel is superleuk om alle vrolijk kleurig tekeningen en deze stijliconen bordspel is voor 2 tot 6 creatievelingen in de leeftijd van 12 tot 99 jaar.

Over Niki Smit : Niki Smit, schrijfster en illustratrice, is bekend van haar boekenserie 100%, gericht op jonge meiden. De serie is al zes keer genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en diverse boeken zijn al in de prijzen gevallen.

Beide spellen zijn verkrijgbaar bij de speelgoedwinkel of boekhandel of online

WINACTIE GESLOTEN

– Laat een reactie achteer “Ik doe mee” hieronder dit artikel
– Volg mij via bloglovin

EXTRA kans
– Like dhini.nl facebook

  
Winactie loopt tot 10 december en de winnaar krijgt persoonlijk bericht via mail. Succes!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf en affiliate links. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like