Follow:

Winactie SigmaBrush (superblij 1)

DEZE WINACTIE IS NU AFGELOPEN

Voordat my verjaardag van my site dhini.nl kwam, heb al nagedacht om winactie te houden. Ja…Ik ben van plan om my site dhini.nl te vieren met winacties, bovendien wil ik ons blijheid (namens ons myn lieve man, my zwangerschap, onze wondertje die nog in buik, myn lieve schoonfamilie, myn familie en ik) met jullie delen om my bezoekers te bedanken voor jullie tijd om mij site te bezoeken en met kost moeite dat jullie een comment achter laten in my blogposten. Dank jullie wel :blowkiss2: Ik dank ook aan lieve meid Willemijn voor info.
En ik vergeet niet speciale dank aan Sigma makeup voor sponsoring deze geweldige winactie.dank je wel Sigma makeup :blowkiss:
Nu :yes: :yay: is het tijd voor winactie superblij 1 op dhini.nl. Wat je kan winnen? Jullie zijn zeker benieuwd naar de prijs. Hieronder kunnen jullie de plaatje zien….

Image toesteming van Sigma make up en dank aan Sigma makeupPS. Speciaal voor jullie die nog niet Sigma brushes hebben. Dank je wel voor begrip.

Ja…ja… :yes: jullie niet verkeerd gezien. je kunt de bekende SIGMA MAKEUP Professional Brushes Eyes winnen. Wat je moet doen…niet zo moeilijk…gewoon just een reactie achterlaten in deze post met een geldig emailadres.

De winnaar wordt bekend gemaakt op 16 feb om 19:00 met behulp van Random.org een winnaar uit. Ik denk dat het op die manier het eerlijkst is.

GOOD LUCK meiden!

Share
Previous Post Next Post

You may also like