Follow:

Woensdag wishlist 17.06.09


Woensdag wishlist deze week 😉 Ik heb de bovenste trein case :luvit: gezien bij HQhair met 3 kleuren in zwart, pink en sliver. Leuk!
Too faced Bronzed and Beautiful £18.00 nu £13.00
Urban decay De Luxe Shadow Box £22.00
En de andere trein case weet Ik niet die plaatjes heb Ik gezien. Wel leuk, toch!

Ik zag bij Senna leuke lange trein case. En op Lady Lostris ook gezien en hij is maar $19.99 😮

Vandaag zijn we (met Ma) naar zknhuis geweest. Het ging echt snel, de dokter (hij) deed echt zo snel, tweng…tweng.. klaar, “niks gezien” zei hij. Hoe kan zien als zo snel deed? 🙄 “Vraag voor volgende afpsraak” zei hij. Ik wil graag met dokter mev. D. Ik ben ontrevend met deze dokter. By the way volgende afspraak op 22ste om 10.40. Bedankt Ma :blowkiss:

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like