Follow:

Woensdag Wishlist #4

Mij laatste wensen plaats ik al een tijdje. En eerlijk heb ik nog steeds leuke en luxe problemen namelijk luxe/dure spullen op mij wensen staan. Vandaag laat ik een paar aan jullie zien welke luxe/dure spullen en fashion op mij wensen staan.

 photo 2016Wish2_zpsfy0yopwy.jpg
Canon 70D – Graag wil ik mij DSLR camera upgraden en eigenlijk is het tijd om nieuw te hebben want tja..ik gebruik mijn DSLR canon vaak en overal mee te slepen zonder camera tas gebruiken. De velletjes al versleten maar dankzij ziet er mijn camera goed uit. Wel ik merk dat de batterij snel leeg, heb ik gelukkig extra batterijen. Omdat de prijs aan de hoogte kant is, blijft hij nog steeds op mij verlanglijstje 🙁

Sigma 17-50mm – Ik ben wel best zat met lens 18-55. Thuis liggen twee (eentje kapot en de andere gebruik ik amper). 50mm gebruik ik vaak omdat de lens niet zo lang en ik kan de camera dus makkelijk meenemen.

Canon g7 of Canon M3– Geen idee wat is verschil tussen Canon g7x en en bovendien ben ik twijfel tussen compact camera of systeemcamera. Beide zijn prijzig! Waarom wil ik compact of systeemcamera omdat ik kan foto`s of filmpje maken als wij leuks dingen doen of gewoon dagelijks leven. Leuk om op foto`s /film vast te leggen.

Nikkor 17-50mm – Voor mijn andere DSLR wil ik deze lens hebben. Deze camera heb ik met opzet niet overal mee te nemen want ik ben bang dat hij snel kapot zoals die Canon.

– HP 11 of 10 inch notebook – Het lijkt mij handig zo`n kleine notebook.

FASHION wishlist
 photo 2016Wish2a_zpscpcdqpu5.jpg
Sale is al begonnen en alle webshop heb ik lekker gesnuffeld en in de maandje gooien maar toch niet besteld. Herkenbaar?

– Reebok – ik draag liever sneakers dan hoge haken. Deze in de sale op bershka
– Jas – nep leerjas in zwart kleur wil ik nog hebben. op mango
– tas – nooit genoeg tassen hebben. op mango

En nog veel meer fashion spullen vooral nu allemaal in de sale. Ik zou graag alle webshop leegmaken 😉 Ik laat vandaar niet de plaatjes niet alles laten zien want tja ze zijn in de sale dus waarschijnlijk zijn ze uitverkocht (behalve niet mijn maat).

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like