Follow:

Yes…bij blokker wel!

Eerste willen wij Djess, mijn man en ik jullie bedanken voor felicitatie verjaardag van Djess. Bedankt allemaal!

Na onderzoek naar andere web foto winkel die hier in de buurt kan ophalen heb ik terecht op Blokker.nl. De programma bij Blokker ken ik zoals ik ooit bij Hema.nl bestelde (oude versie). Nu is helaas bij Hema.nl nieuw versie die mijn foto`s niet zoals ik verwacht (artikel).

Untitled

Voordat bij blokker de programma naar nieuw versie veranderen, ga ik weer een paar foto`s bestellen. Verder ga ik weer een paar foto`s even bewerken dan snel weer foto`s laten afdrukken bij blokker. Yes…eindelijk ben ik de resultaat van de foto`s tevreden en zoals ik verwacht. Nu ga ik maar snel de foto`s bewerken.
Untitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like