Follow:

Yes! Missie is geslaagd!

Gisteren kreeg Ik sms van myn lieve schoonzusje toen ze in Thermen Ridderkerk Sauna aankwam. Het missie is geslaagd. Myn lieve man wist van niks over die kleine verassing en dat is ook de bedoeling :hihi:

“Je bent nakal (ondegeund)” schrijft hij. En my gezicht vol glimlacht 😀 Schreef Ik terug.. “Heel veel plezier myn lieve man, Geniet ervan! MVS..MGG..xxxx”

Een paar uurtjes later kreeg Ik weer sms van myn lieve schoonzusje dat myn lieve man echt van genoten. Ben blij om te horen :yay:

Thuis..myn lieve man zei… “Je bent echt ondegeund he! Dank je wel..! Echt lief van je!” En? zei Ik. “Ja.. het was echt heerlijk Dhini! maar Ik mis wel iets dan ben je!” zei hij. (I know myn lieve man)

Nogmaals bedankt Jeannet voor samenwerken. :blowkiss:

Hele fijne maandag! :sun: ….Liefs!

Share
Previous Post Next Post

You may also like