Follow:

Zelfgemaakt zen garden

Op myn geleden blogpost KLIK! om terug te lezen dat vandaag is een van my dromen/wensen uitgekomen.

En Ik kan niet lang wachten om deze op my site te showen. En wat is dat? Nieuwsgierig…!
Hieronder kunnen jullie zien en dat is …

ZEN GARDEN :yay: :dance:

Ik wil hem al lang zo graag maar nergens kan vinden/kopen. Ik heb wel gezien op USA site maar de verzendkosten is duur en betaal met CC (dat heb Ik niet). En toen met myn lieve schoonmoeder zoals jullie KLIK! terug lezen. En de raken heb Ik aan myn lieve schoonvader gevraagd om te laten maken.

Zoals hieronder wat heb Ik nodig om zelf zen garden te maken
Bedankt Ma voor de vierkante hout, hij is zo mooi :blowkiss: en Bedankt Pa voor de mooie raken :blowkiss: (moet nog betalen) De steentje heb Ik op Samos meegenomen toen in 2005 😀 en De schelpen heb Ik op Maasvlakte strand meegenomen 😀

En kan zelf creatie maken zoals steentjes, schelpen of andere miniaturen (wat jullie willen) toevoegen als accessoires. Hieronder kunnen jullie zien de resultaat

Ben erg blij mee :dance: want Ik heb nu eigen zen garden en nu kan het spellen.

Leuk toch?!

Edit : Is er vraag over zen garden en Extra uitleg : In de Westerse cultuur wordt vaak gedacht dat de tuin bedoelt is om mensen te helpen mentaal tot rust te komen, maar daar waren ze in Japan oorspronkelijk niet voor bedoeld.

De bedoeling voor mij persoonloijk is ook Voor ontspanning! Terwijl Ik het zand met harkje speel dan kan Ik beetje te dromen/staren en dan misschien komt leuke ideen.

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like